Coșul dvs.
Coșul este gol
Despre Noi

Noi suntem echipa GMD – un grup de oameni pasionați de munca pe care o facem și mândri de rezultatele noastre. Astăzi, suntem cei mai mari și moderni producători de garduri si porți, avem o uzină de 10 000m2, 7 filiale în Moldova și activăm în 5 țări de peste hotare:  România, SUA, Spania, Marea Britanie si Irlanda.
Însă totul a pornit de la zero. Povestea
noastră a început ca o afacere de familie în anul 2000, în orașul Chișinău, din dorința de a realiza o afacere de succes acasă, în Moldova.

Clienții noștri sunt cei care ne motivează să avansăm și să fim cei mai buni. Lucrăm cu oameni creativi, Elaborăm și dezvoltăm modele 3D, ne ajustăm la dorința cumpărătorului și încercăm să-i întrecem așteptările.

Avem o etică profesională puternică, suntem loiali față de clienți și față de noi înșine. Tot timpul ne aflăm în căutare de soluții noi pentru a spori calitatea produselor noastre. Suntem optimiști si avem încredere în munca pe care o facem și putem garanta un produs excelent.
Avem în spate o experiență de peste 20 de ani de proiectare, producere, livrare și montare, și cu toate acestea niciodată nu încetăm să învățăm.

Totul a început într-un atelier mic, de la doi lucrători cu scopuri mari. De-a lungul anilor am făcut față obstacolelor, ne-am demonstrat nouă înșine și altora că munca onestă se răsplătește. Atunci când am văzut că un lucru are potențial, l-am îmbunătățit. Iar atunci când am avut o idee nouă, am transformat-o în realitate. Acum, în echipa noastră sunt peste 100 de oameni. Avem diferite responsabilități, diferite feluri de a vorbi și caractere unice. Dar pe toți ne unește scopul de a fi mai buni decât ieri. Vrem să facem un lucru frumos la noi acasă și vrem să îl împărțim cu toată lumea.